Home Introductie
Disc
Veiligheid, Kwaliteit
& Milieuzorg
Infra &
Veiligheid
Brand
Veiligheid
Maritieme
Veiligheid
Consultancy
diensten
Bedrijfs
gegevens
Disc Actueel EXTRANET
 
 
Disc Actueel

Werkt men op moeilijk bereikbare plaatsen of in besloten ruimten? Als er een noodsituatie voordoet is snelle redding vereist. Disc kan u hierin helpen met haar professionele rescue teams.   Lees meer...

 
Consultancy diensten - Productoverzicht

Bij ons kunt u kiezen uit de volgende services:

 • Uitvoeren van Risico Inventarisaties & Evaluaties
  De Arbo-wet verplicht u om een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) uit te voeren. U legt dan schriftelijk vast welke risico’s uw mensen op het werk kunnen lopen. Evenals uw risicobeperkende maatregelen plus de risico's voor bijzondere categorieën werknemers. De RI&E kan verder worden verfijnd naar onder andere TRA ’s. Disc heeft de kennis en capaciteit om dit op een professionele manier voor u uit te voeren.
  Klik hier... voor het service informatieblad + indicatie tarief

 • Ontwikkelen van veiligheidsplannen & procedures.
  Uw veiligheidsbeleid staat of valt met een planmatige aanpak. Of het nu gaat om een actieplan als vervolg op de Risico Inventarisatie & Evaluatie (zie ook hierboven), een BHV plan of om een Veiligheid & Gezondheidsplan voor de bouw van nieuwe installatie, Disc heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van dit soort documenten. 
  Klik hier... voor het service informatieblad + indicatie tarief

 • Ondersteuning bij voorlichting & onderricht
  Geen beleid zonder fundament van kennis en communicatie. Het beleid formuleren is één ding, maar het moet ook worden uitgevoerd. Meestal vereist dit primaire scholing, instructies en bijscholing. Disc kan u hierbij op vele manieren helpen, van het ontwikkelen van gerichte vakinstructies tot het leveren van vakdocenten.
  Klik hier... voor het service informatieblad + indicatie tarief

 • Uitvoeren van veiligheidsinspecties
  Vertrouwen is goed, maar controle blijft noodzakelijk, ook bij de beheersing van uw veiligheidsbeleid. Indirect bent u zelfs verplicht om aantoonbaar te controleren. Een gestructureerde inspectie door een onafhankelijke en deskundige partner kan hiervoor een goed middel zijn. Ook hiervoor bent u bij Disc aan het juiste adres.
  Klik hier... voor het service informatieblad + indicatie tarief

 • Uitvoeren van incidentenonderzoeken
  Incidenten zijn: “alle ongewenste voorvallen met potentiële- of werkelijke schade aan mens of middelen”. Incidentenonderzoeken dienen om herhaling te voorkomen door beheersmaatregelen te bepalen. Disc heeft ervaring met alle gangbare onderzoeksmethodieken en kan dit dus structureel en pragmatisch voor u verzorgen. 
  Klik hier... voor het service informatieblad + indicatie tarief

 • Begeleiding bij ontwikkeling en implementatie van managementsystemen
  Een managementsysteem maakt processen transparant en controleerbaar. Veel gebruikte (erkende) systemen binnen de expertise van Disc zijn VCA -, ISO- en OHSAS systemen. Daarnaast heeft Disc een zelfontwikkeld geïntegreerd managementsysteem genaamd 1stCLAS ® voor u beschikbaar. Maar ook voor de ontwikkeling en/of implementatie van uw eigen managementsysteem kunt u bij ons terecht.
  Klik hier... voor het service informatieblad + indicatie tarief

 • Uitvoeren van interne audits
  Wilt u managementsystemen laten certificeren, dan is er een audit nodig door een certificerende instelling. Een check op de protocollen van het gekozen systeem (bijv. VCA of ISO) moet dan uitwijzen of u voldoet aan de systeemvereisten. Disc is weliswaar geen certificerende instelling, maar heeft wel de kennis en capaciteit in huis om dit soort audits uit te voeren als tussentijdse evaluatie of ter voorbereiding op de certificeringsaudit. Ook kunnen onze adviseurs u natuurlijk bijstaan tijdens de certificeringsaudit.
  Klik hier... voor het service informatieblad + indicatie tarief

Disc in beeld

Hieronder een indruk van een Disc project en de verrichte werkzaamheden.
Voor meer informatie... klik hier.

Vacatures
Voor een goede baan
klik je hier
Links / Downloads
Voor meer informatie
klik je hier
Zoeken
Tik hier je zoekopdracht inDisc uw partner
Heeft u vragen... of advies nodig?

Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe.

Bel: +31(0)78 - 62 20 500

voor een afspraak!
Zekerheden
Disc is in bezit van de volgende certificeringen:

NEN-EN-ISO 9001:2008Kwaliteitsmanagementsystemen.
VCU 2011/05Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties.
NEN 4400-1SNA-Keurmerk financiele betrouwbaarheid ondernemingen.