Home Introductie
Disc
Veiligheid, Kwaliteit
& Milieuzorg
Infra &
Veiligheid
Brand
Veiligheid
Maritieme
Veiligheid
Consultancy
diensten
Bedrijfs
gegevens
Disc Actueel EXTRANET
 
 
Disc Actueel

Werkt men op moeilijk bereikbare plaatsen of in besloten ruimten? Als er een noodsituatie voordoet is snelle redding vereist. Disc kan u hierin helpen met haar professionele rescue teams.   Lees meer...

 
Consultancy diensten

Consultancy bij Disc is...
Onze definitie van een consultancy-opdracht is een gerichte advies opdracht met een relatief korte doorlooptijd, afgesloten met een tastbaar product. Bijvoorbeeld het uitvoeren van een veiligheidsinspectie, of het verzorgen van een vakopleiding. Het tastbare product is in deze gevallen een inspectierapport of een opleidingscertificaat.

Minder vastomlijnde opdrachten zijn natuurlijk evengoed mogelijk. Bijvoorbeeld het ‘Arbo-technisch' laten doorlichten van uw bedrijf. Het laten beoordelen van de kwaliteit van de ‘Arbo-paragraaf’ in uw aanbesteding. Maar ook voor vragen over hoe u de Arbo-wet moet interpreteren bent u welkom.

Brede serviceverlening
Kortom, of het nu gaat over het uitvoeren van Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), het organiseren en opleiden van uw bedrijfshulpverleningsorganisatie (BHV) conform NEN 4000 BHV  of over het opzetten van een geďntegreerd Managementsysteem, u kunt bij ons altijd rekenen op professionaliteit en ervaring. Bovendien kunt u via onze ‘backoffice-ondersteuning’ altijd beschikken over de meest actuele parate kennis.

Onder de knop productoverzicht is uitgebreide informatie te vinden over ons standaard service aanbod.
Echter zijn wij ook in staat om "op maat gesneden" producten te ontwikkelen die aansluiten bij de wensen, problemen en cultuur van uw organisatie.  


Divisie Consultancy

Deze aanpak valt onder onze divisie “Consultancy”.
Wij zijn inzetbaar voor alle mogelijke opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Maar hierbij is maatwerk natuurlijk een "must".
Disc zal dus bij selectie van de juiste adviseur rekening houden met ervaring en kennisniveau, gebaseerd op uw branche en wensen.

Disc in beeld

Hieronder een indruk van een Disc project en de verrichte werkzaamheden.
Voor meer informatie... klik hier.

Vacatures
Voor een goede baan
klik je hier
Links / Downloads
Voor meer informatie
klik je hier
Zoeken
Tik hier je zoekopdracht inDisc uw partner
Heeft u vragen... of advies nodig?

Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe.

Bel: +31(0)78 - 62 20 500

voor een afspraak!
Zekerheden
Disc is in bezit van de volgende certificeringen:

NEN-EN-ISO 9001:2008Kwaliteitsmanagementsystemen.
VCU 2011/05Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties.
NEN 4400-1SNA-Keurmerk financiele betrouwbaarheid ondernemingen.